Hisham Ismail

By: Hisham Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-Aug-2008 16:21 Email | Share | | Bookmark
Yen & Niza

Photo By : Adey 2nd : nazri
Lokasi : Masjid pokok Sena
Pengantin : Shahril & Roszaniza
Tarikh : 09.08.08

Setelah beberapa ketika mengikut abg sham dalam shooting majlis kenduri..dengan
sedikit sebanyak yang diajar dan selebihnya di usahakan oleh adey sendiri.Inilah
beberapa hasilnya yang bagi abg sham yang menarik..(ada lagi lebih menarik tetapi utk
pengantin shj.)adey memang seorang yang berbakat. beliau rajin dan cukup teliti.. tak
pernah puas dengan hasilnya sendiri...buat adey abg sham percaya anda akan menjadi
seorang fotografer yang hebat.. teruskan berkarya..

Buat pengantin shahril dan niza..selamat pengantin baru.. anda berdua cukup ramah
dari mula minta abg sham cover majlis hinggalah ke akhir majlis anda pada
16.08.08..kami dari CromeArt Production Group mendoakan agar anda berdua
berbahagia hingga ke akhirnya..semoga senyuman anda berdua dan keluarga anda
membawa rezeki yang bertambah...ada kelapangan, insyallah abg sham nak singgah
kedai shahril..ariooouuussss.






Photo By : Khairul & Hana
Lokasi : Jalan Langgar, Alor Star
Pengantin : Shahril & Roszaniza
Tarikh : 16.08.08
Majlis menyambut menantu.


Htr sms tanya bila pengantin nak sampai...piss..mata ke lain tu dikkk...

Bukan mengantuk kakak kita ni tetapi berehat seketika selepas melayan tetamu yang tak putus2 datang utk meraikan pasangan pengantin

keluarga ni best gillleerrr...

idea dari adiknyer...

inilah pengantinnya..bagai pinang di belah dua ..

CromeArt..

capture by kys75...kalau dah model tuuu.. duduk pun ada gaya..


Sunday, 10-Aug-2008 01:38 Email | Share | | Bookmark
Shahrul & Azlina VS Hizal & Wani 09.08.08

gambar oleh : Bro Naza, Bro Omar, sis Hana
Lokasi : Tok Jalai
Makeup | Pelamain : Andaman Seri Emas
Sasaran : Shahrul & Azlina VS Hizal & Wani

setelah sekian lama merancang akhirnya hari yang di tunggu pun tiba....cukup meriah dengan kehadiran semua sanak saudara. tetamu yang datang hingga ke petang...wow... hebat majlis kali ni..pengantin dan keluarga tak jemu-jemu melayan tetamu termasuklah kami-kami ni..walaupun penat tetapi mereka tetap tersenyum....kami dari cromeArt mengucapkan selamat pengantin baru kepada 4 mempelai ..semoga berbahagia hendaknya...terima kasih kerana memilih khidmat kami.

Buat Naza, Omar dan Hana .. tks..tks..tks ....anda semua telah melakukan satu tugas yang cukup hebat...next time kita buat lagi...tungguuuuuuuuu...







Friday, 8-Aug-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
Sharil & Niza 08.08.08

OP : Khairul & Ade..
Tempat Sasaran : Pokok Sena, Kedah
Pasangan : Sharil & Niza

Pasangan kali ini cukup mesra begitu juga dengan keluarganya.Walaupun baru pertama kali bersua.. Paras rupa kacak dan jelita serta berbudi bahasa memang sepadan anda kalian. Terima kasih kerana memilih cromeart prod. untuk mengabadikan detik indah kemuncak cinta kalian..semoga berbahagia..amin









pisss... Ade and khairul.. tks..


Thursday, 7-Aug-2008 10:35 Email | Share | | Bookmark
jom...

promosi sauna..dah ambik gambar ni minta izinlah kat owner untuk masukan dalam fp ni.. maka di izinkan..jadi sesiapa yang nak manjakan diri selepas penat menembak minggu ni bolehlah mai kat sini ..memang best..

model....cukup sporting

menyejukan

Suci dan asli.....

Kedainya

aduhhhh sedapnyeee....

manjakan diri anda


Monday, 4-Aug-2008 22:05 Email | Share | | Bookmark
Aksi penuh mereka pada 16 dan 17 Ogos nanti.....

Sekadar aksi sebelum persandingan.. gambar kaki tu..pernah abg sham terlihat dalam salah satu fp kawan2 lama dulu.. jadi cuba ambik posisi tu.. maaflah sekadar ingin mencuba..



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net